*.* Ercsiblog *.*

Jelige: amit ma megtehetsz..de nincs belőle érdeked..halaszd holnapra : DD

2012.február.25.                                         Reggel 8:49

Helóóó mindekinek : DD

Tegnap este becsavartam a hajam hajcsavarókal és most a válig érő hajam csak a fülemig ér. :DD kicsit nézki csak hülyén deh majd enged egy kicsit és olyan lesz mint a fejlécképen! :)

Mára azt tervezem, hogy gyorsan megirom a lecót, aztán fb, utána X-el megyünk korizni 3 kor :) nah és akor most itt egy fontos dolog az emberek nevét SOHA nem írom ki!! csak betűkkel jelölöm!                edig ezek a betűjelzések fontosak:  X=a legjob barim                                                             Y=a fiu aki ku** cukííííí                                                             F= egy jó barát (fiú)

Nah szóval X-el 3 kor korii :)) már alig vároom!!! aztán sztem még egyszer átnézem a szóbeli aztán viszanézem a tegnapi megasztárt xĐ  utána pedig video caht X-el :))) ha ö is ráér! :) :DD                                                                                                           Nah most nagyábol enyi....vagy....nem mégse tok márt mondani..sory!:( Nah én most megyek is majd még késöb irok h mien volt a kori meg rakok  képet a hajamrol                                               

PUSZY!!




Weblap látogatottság számláló:

Mai: 5
Tegnapi: 1
Heti: 5
Havi: 5
Össz.: 2 945

Látogatottság növelés
Oldal: *.* 2012.02.25. *.*
*.* Ercsiblog *.* - © 2008 - 2024 - ercsiblog.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »